Nyt on mökin puutarhakalusteet raijattu kaupunkiin ja sijoitettu niitä ympäri pihaa. Istumapaikka löytyy pihalta helposti noin 15 hengelle ja vähän pienellä muutoksella muutama lisäpaikkakin on järjestettävissä. Verannalle mahtuu istuskelemaan 6 ja sisältä löytyy vielä roimasti lisää istumatilaa, joten eiköhän jokaiselle yksi istumapaikka löydy. Ilman siis niitä kammottavia sinisiä muovituolejakin ehkä pärjätään, vaikka näinkin niitä varastossa olevan muutamia. Isukki oli siis sittenkin päättänyt ostaa varoiksi muutamia.

Kukkakaupassa ei olla aateltu käydä. Pihassa kasva yksi valtavan kokoinen punainen köynösruusu, jossa on varmaan satoja kukkia. Pihassa kasvaa myös kyseisen ruusun pikkusisko, joten kukkamerta on luontaisesti ilman kukkakauppojen antimia. Pöydille on sitten tarkoitus leikata muutamia ruusuja maljakkoonkin, joten kukkaloisto on melko yhtenäinen. Ehkä jotkut sukulaisvieraat tuovat kukkia, joten niitä voi sitten sijoittaa omien kukkien jatkoksi.

Alkoon meni sitten senkin edestä rahaa, mitä kukkakaupoista säästyi. Kävin tänään ostamassa 7 pulloa kuohuviiniä ja kaksi pahvitötsää valkkaria ja toiset kaksi punaista. Rahaa paloi noin 150 €, joten taitaa juhliin palaa muutama euro, vaikkei mitään ruhtinaallisia tarjoiluja olekaan. Noiden juomien lisäksi on tarkoitus tarjoilla myös mansikkaboolia ja isä on sanonut hankkivansa myös vähän olutta. Juomapuoli ei siis pitäisi loppua ja tiukan paikan tullen myös vanhempien viinakapilla saa kuulemma käydä ja niitä varastoja ei näin pieni porukka saa juotua tyhjiin. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole juottaa porukkaa täysin känniin, vaan ne jotka haluavat vetää päädyt joutuvat turvautumaan omiin pulloihinsa. Ja niitäkin varmasti riittää.

Tänään on tarkoitus käydä kaupassa ostamassa salaatti- ja muut aineet ja tarjottavat Citymarketista. Tehdä lisää jääpaloja. Vielä pieni siivous, viimeiset pölyt pois. Hakea isovanhemmilta kahvikuppeja ja pikkulusikoita. Hakea äidin työpaikalta tarjoiluastiat salaatteihin.